Ajankohtaista: Tulevia tapahtumia

Suomi-Israel Yhdistysten Liitto ry

Uusimmat uutiset

KAIKKI UUTISET...

LIITY JÄSENEKSI

Ryhdy Suomi-Israel -yhdistyksen jäseneksi. Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän uutislehtemme. Voit myös tilata lehden ilman jäsenyyttä.

LUE LISÄÄ…

Israel viettää 73. itsenäisyyspäiväänsä 15.4.

Katso Israelin pääministerin Benjamin Netanyahun itsenäisyyspäivätervehdys. Kuvan alla puheen suomenkielinen käännös.

Yhdyn Israelin monien ystävien kanssa ympäri maailmaa juhlimaan Israelin 73. itsenäisyyspäivää tänä kansallisen vapauden syntymäpäivänä.

Voimme olla hyvin ylpeitä Israelin suunnattomasta menestyksestä, ja tämä on epäilemättä totta viime vuoden aikana. Israel on maailman johtava maa kansalaistensa koronarokotuksissa ja me tulemme voittamaan pandemian. Tämä itsenäisyyspäivänä israelilaiset juhlivat jälleen yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Monet rajoitukset, jotka meidän oli pakko asettaa viime vuonna, on poistettu, elämä palaa normaaliksi, talous kasvaa jälleen, ravintolat ja kahvilat ovat auki, koulut ovat käynnissä, kulttuuri- ja urheilutapahtumat ovat palanneet.

Ystäväni, menestyksemme on israelilaisen maailman menestys, joka on esimerkki kaikille maille, että joukkorokotusten kautta on olemassa tie ulos tästä kauheasta pandemiasta.

Mutta edellisen itsenäisyyspäivän jälkeen on tullut vielä enemmän hyviä uutisia. Israel on tehnyt neljä uutta rauhansopimusta arabimaiden kanssa: Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien, Bahrainin, Marokon ja Sudanin kanssa.

Rakennamme parempaa tulevaisuutta Lähi-idälle, jossa kaupan ja yhteistyön hedelmät tuovat lukemattomia konkreettisia etuja kaikille kansoillemme, ja tämä tapahtuu jo nyt.

Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että lisää arabi- ja muslimimaita liittyy yhä kasvavaan rauhanympäristöön näistä ja monista muista syistä.

Voimme yhdessä juhlia Israelin monia saavutuksia.

Hyvää itsenäisyyspäivää Israel!

Uusimmat uutiset

KAIKKI UUTISET...

LIITY JÄSENEKSI

Ryhdy Suomi-Israel -yhdistyksen jäseneksi. Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän uutislehtemme. Voit myös tilata lehden ilman jäsenyyttä.

LUE LISÄÄ…

copyright © 2023 suomi-israel.fi

Tietosuojalauseke