Ajankohtaista: Tulevia tapahtumia

Suomi-Israel Yhdistysten Liitto ry

Tilaa uutiskirje

Suomi-Israel Yhdistysten Liitto ry:n tietosuojaseloste

Suomi-Israel Yhdistysten Liitto ry:n (jäljempänä Liitto) tietosuojaseloste noudattaa EU:n uutta tietosuoja-asetusta (GDPR), joka astui voimaan 25. toukokuuta 2018. Asetuksessa määritellään, kuinka liitto ja sen jäsenyhdistykset käsittelevät henkilötietoja sekä mitä oikeuksia sinulla yksityishenkilönä on liittyen henkilötietoturvaasi.

Liitto käsittelee henkilötietoja jäsenilleen ja muille sidosryhmilleen suuntautuvassa viestinnässään sekä verkkokaupan ostosten yhteydessä. Esimerkkejä edellä mainitusta ovat jäsenlehdet, uutiskirjeet, kutsut, tiedotteet, kyselyt ja muu ryhmäviestintä sähköisten tai perinteisten kanavien kautta.

Tietosuojavastaavana toimii Liiton vuosikokouksessa valittu hallitus organisaationa. Sääntömääräisesti tallennettaviin tietoihin voivat kuulua nimi, ammatti, syntymävuosi, puhelinnumero, postiosoite ja sähköpostiosoite. Tarvittaessa tallennamme myös seuraavat tiedot: syntymäpäivä, kielitoive, kansallisuus, organisaatio sekä muut toiveet/kommentit, esimerkiksi erilaisten tapahtumien yhteydessä.

Sinusta tapahtumissamme otettuja kuvia tai videoita voidaan käyttää dokumentointiin ja tiedottamiseen toiminnastamme kotisivullamme, sosiaalisissa medioissa sekä muissa julkaisuissa.

Tietoja käsittelevät lähinnä Liiton ja/tai sen jäsenyhdistysten hallitus ja toimihenkilöt. Sinulla on oikeus tietää mitä tietoja sinusta on tallennettu, sekä pyytää tiedon oikaisemista tai poistamista ottamalla kirjallisesti yhteyttä Liittoon, os. info@suomi-israel.fi.

Yllämainittujen osapuolten lisäksi Liiton yhteistyökumppaneiden työntekijät sekä yhdistyksen datapalveluiden ja sähköisten palveluiden toimittajat voivat saada tietoihin väliaikaisen ja rajoitetun pääsyn, esimerkiksi tukiasioissa.

Mikäli ilmoittaudut Liiton tai sen jäsenyhdistysten järjestämään tapahtumaan, saatamme joutua luovuttamaan osallistujalistan edelleen turvallisuussyistä. Tällaisia tapahtumia ovat mm. eduskunnassa, muissa julkisissa tiloissa, tai esim. suurlähetystöissä, ravintoloissa, kirkoissa, yritysten tai järjestöjen toimitiloissa pidettävät tilaisuudet. Em. poikkeuksia lukuun ottamatta henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle tai kolmanteen maahan.

Tilaa uutiskirje

Uusimmat uutiset

KAIKKI UUTISET...

LIITY JÄSENEKSI

Ryhdy Suomi-Israel -yhdistyksen jäseneksi. Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän uutislehtemme. Voit myös tilata lehden ilman jäsenyyttä.

LIITY JÄSENEKSI TÄÄLLÄ

copyright © 2024 suomi-israel.fi

Tietosuojalauseke