Ajankohtaista: Tulevia tapahtumia

Suomi-Israel Yhdistysten Liitto ry

Tilaa uutiskirje

Kirsikka Lehto-Asikainen nimitetty uudeksi suurlähettilääksi Israeliin

Tasavallan presidentti on nimittänyt 18.1.2019 ulkoasiainneuvos Kirsikka Lehto-Asikaisen Tel Avivissa Israelissa olevan suurlähetystön päällikön tehtävään 1.4.2019 lukien.

Lehto-Asikaisen nykyinen tehtävä on Lähi-idän yksikön päällikkö. Lehto-Asikainen on toiminut sitä ennen Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan yksikön päällikkönä vuodesta 2014. Lehto-Asikaisen monipuoliseen uraan ministeriössä on kuulunut mm. virkamiesvaihto puolustusministeriössä ja ulkoministeriön valtiosihteerin virkamiessihteerin sekä Nato-tiiminvetäjän työt.

Suomen ulkomaanedustustoista Lehto-Asikainen on työskennellyt Pariisissa ja Dar es Salaamissa. Koulutukseltaan Lehto-Asikainen on ekonomi (Helsingin kauppakorkeakoulu) sekä Eurooppa- ja kansainvälisten asioiden maisteri (Pariisin Panthéon-Sorbonne -yliopisto). Hän on suorittanut myös Ranskan hallintokorkeakoulu ENA:n koulutusohjelman.

Lisätietoa https://um.fi/current-affairs/-/asset_publisher/gc654PySnjTX/content/uusia-edustuston-paallikoita-new-yorkiin-strasbourgiin-ja-tel-aviviin?curAsset=0&stId=44227

Tilaa uutiskirje

Uusimmat uutiset

KAIKKI UUTISET...

LIITY JÄSENEKSI

Ryhdy Suomi-Israel -yhdistyksen jäseneksi. Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän uutislehtemme. Voit myös tilata lehden ilman jäsenyyttä.

LIITY JÄSENEKSI TÄÄLLÄ

copyright © 2024 suomi-israel.fi

Tietosuojalauseke