Ajankohtaista: Tulevia tapahtumia

Suomi-Israel Yhdistysten Liitto ry

Tilaa uutiskirje

Liittohallituksen kannanotto liittyen Hamasin Israelia vastaan tekemään terrori-iskuun

Suomi-Israel Yhdistysten Liitto tuomitsee Hamasin 7.10.2023 aloittaman hyökkäyksen Israelin valtiota ja sen kansalaisia kohtaan. Hamasin tuhannet tuhovoimaiset ohjusiskut ja silmittömät ammuskelut, sekä perheisiin, naisiin, lapsiin ja vanhuksiin kohdistuneet murhat, mestaukset, elävältä polttamiset, raiskaukset, kidutukset, nöyryytykset ja kidnappaamiset edustavat äärimmäisen brutaalia terrorin muotoa ja mittakaavaa, ja ne on tuomittava sotarikoksina ja rikoksina ihmisyyttä vastaan.

Olemme järkyttyneitä ja suremme israelilaisten siskojemme ja veljiemme rinnalla heidän kokemaansa kärsimystä ja menetyksiä. Annamme täyden tukemme Israelille sen puolustaessa kansalaisiaan ja alueitaan terrorilta.

Vaadimme Suomen hallitukselta päätöstä kaiken palestiinalaishallinnolle annettavan avun keskeyttämistä, kunnes se ilmoittaa irtisanoutuvansa kaikenlaisesta väkivallasta ja lopettavansa sen tukemisen. Samoin vaadimme hallitukselta toimenpiteitä niitä valtioita kohtaan, jotka tukevat Hamasin toimintaa.

Liitto pyytää myös Suomen viranomaisilta ja medialta selkeätä Hamasin tuomitsemista ja kehottaa heitä tutustumaan sen peruskirjassa oleviin tavoitteisiin Israelin valtion totaalisesta hävittämisestä.

Toivomme myös vastaavia solidaarisuuden osoituksia Israelille kuin mitä eurooppalaisissa pääkaupungeissa on nähty, kuten liputuksia ja rakennusten valaisua Israaelin värein.

Am Israel Chai!

Helsingissä 9.10.2023

Suomi-Israel Yhdistysten Liitto ry:n liittohallitus

Tilaa uutiskirje

Uusimmat uutiset

KAIKKI UUTISET...

LIITY JÄSENEKSI

Ryhdy Suomi-Israel -yhdistyksen jäseneksi. Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän uutislehtemme. Voit myös tilata lehden ilman jäsenyyttä.

LIITY JÄSENEKSI TÄÄLLÄ

copyright © 2024 suomi-israel.fi

Tietosuojalauseke